Over Meneer Creëer

Meneer Creëer (voorheen Meneer Campagne) is een creatieve duizendpoot en een wandelende ideeën-fabriek. Het is zijn missie om door middel van creativiteit, mensen te raken en te inspireren.

 

Dat doet hij in opdracht als reclamemaker, ontwerper, filmer en fotograaf, en d.m.v. vrij werk als kunstenaar.

 

Meneer Creëer maakt de kern en de kracht van een idee, boodschap, bedrijf, organisatie, product, of dienst op inventieve wijze zichtbaar en voelbaar.

 

Dit kan in verschillende vormen... een slimme reclamecampagne, een pakkende commercial of informatieve film, een opvallende guerrilla-actie of een sterk logo. Of via een vernieuwende, op maat bedachte communicatievorm...

 

Kunst en Creatie van Meneer Creëer is te bekijken/verkrijgen op www.meneercreeer-shop.nl

 

Ook geeft Meneer Creëer workshops over creativiteit en communicatie.

 

Meneer Creëer = Erik de Heij. Hij studeerde aan de School voor Fotografie in Den Haag, de Academie Voor Beeldende Kunsten in Breda en de Academie voor Art-Direction in Amsterdam.

 

Meneer Creëer/Erik de Heij werkt(e) voor diverse bedrijven en organisaties, waaronder...

 

- Provincie Flevoland

- Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland / Horizon Flevoland

- Ronald McDonald Kinderfonds

- Gemeente Den Haag

- Gemeente Zeewolde

- ROC Flevoland

- Stichting Informatie Dierproeven

- Groenhorst College Emmeloord

- Zonnepark Zuyderzon

- diverse MKB/ZZP-bedrijven en start-ups

 

Als art-director werkte hij voor diverse reclamebureau's, waaronder Young & Rubicam Amsterdam, voor opdrachtgevers als...

 

- Bacardi

- Landrover

- Transavia

- Danone

- UWV

 

Aanbevelingen LinkedIn

Anna van der Flier

Senior Beleidsadviseur Economie bij Provincie Flevoland

"Erik de Heij, ook wel bekend als Meneer Campagne (tegenwoordig Meneer Creëer), is een uitmuntend vakman. Creatieve communicatie is wat hij doet en wat hij is.

 

Zeer makkelijk om mee samen te werken, luistert goed naar de wensen/eisen van de klant. Ik heb met veel plezier samen gewerkt aan de campagne 'Betere zorg? Mijn idee!' van Provincie Flevoland. Ik beveel Erik van harte aan!"

Robin Zuiderveld

Creative Partner at DEAR

"Erik is een slimme reclamemaker in het algemeen en een kritische art director in het bijzonder. Hij weet zijn ideeën goed toe te lichten (en waar nodig met verve te verdedigen).

 

In de periode dat hij voor Y&R Not Just Film werkzaam was, heeft hij - samen met zijn toenmalige copywriter - een aantal (best complexe) briefings op verrassende wijze weten op te lossen. Met gerustgestelde account directors en tevreden klanten tot gevolg.

 

Erik is bovendien een aardige kerel. Ook belangrijk. En als-ie soms een beetje afwezig lijkt: don't worry. Dan draait zijn brein op volle toeren. Doe er uw voordeel mee.

Karin Senf

Projectleider Horizon Flevoland

"Ik heb Erik leren kennen tijdens een pitch in de Creatieve Campus waar ik zocht naar een campagne idee voor de zorginnovatiewedstrijd in Flevoland. Hij heeft hier een mooie campagne voor ontwikkeld.

 

Ik kwam toen ook bij Erik terug toen wij met een bedrijf een filmpje over medicinale cannabis wilden maken tegen pijnbestrijding. Mooi is ook zijn campagne over dierproeven die helaas nog steeds nodig zijn.

 

Deze maand werk ik met Erik opnieuw samen. Nu met een campagne over het bevorderen van de consumptie van bokjesvlees. Erik weet voor lastige (moeilijk uit te leggen onderwerpen) maatschappelijke issues de snaar te raken en draagvlak te creeren."

Frank de Jong

Hoofd Communicatie/PR en Voorlichting at MBO College Lelystad

"In 2010 maakte ik voor het eerst kennis met de inventieve en creatieve geest van Erik. Een subtiele actie maakte 'Meneer Campagne' (tegenwoordig Meneer Creëer) het gesprek van de dag op de Zakenbeurs Almere. Naar aanleiding hiervan kreeg Erik de opdracht om de campagne voor de Open Dag van ROC Flevoland te verzinnen.

 

Naast het feit dat Erik mij creatief heeft weten te verrassen viel mij zijn gedrevenheid en passie voor het vak op. Erik heeft altijd een oplossing voorhanden en kan deze goed (en overtuigend) beargumenteren.

 

Maar bovenal is Erik gewoon een prima kerel waarmee het uitstekend samenwerken is!"

Martijn Willemse

Voorzitter Ondernemers Coöperatie Doemere

"Erik is een heel intelligente en bovenal creatieve marketeer. Hij handelt op een positieve en integere manier, waardoor een samenwerking als zeer prettig wordt ervaren. Keep up the good work! Groet, Martijn Willemse, Cleanvertising."

Edy Palma

Freelance online/offline design & filmmaker

"Erik makes ideas simple and big - he is up2date with everything in this playground we call media and communication. A good personality, good working with, hard working guy, who always creates more than whats expected from him.. Big ideas, yep..call Erik"

All ideas and images © Bureau Meneer Creëer

All ideas and images © Meneer Creëer

All ideas and images © Meneer Creëer